Model zoeken...

MIJN
VERKOOP

  • 0 items
  • € 0,00

Verzend informatie

Tevreden met het bedrag dat we je kunnen bieden voor je mobiele telefoon of een ander apparaat ben je klaar om te verzenden?

Veilig verpakken
Zorg voor een degelijke en veilige verpakking, zodat je oude smartphone of een ander apparaat onderweg niet beschadigd raakt.
Je bent zelf verantwoordelijk voor de verzending. Maak gebruik van voldoende kranten en bubbeltjesfolie, in combinatie met een stevige doos of een andere vorm van verpakking.


Versturen
Je krijgt van ons een bevestiging per email met daarin een pdf en een link naar een verzendlabel waarmee je het pakket kunt opsturen naar ons.

Als je geen gebruik van ons verzendlabel kijk dan hieronder.
Stuur het naar ons Pick Up Point:

WeBuyIt.be
Honigmannstraat 37a
6411LJ HEERLEN (Nederland)


vermeld dan ook je eigen naam (zodat wij weten van wie het pakket afkomstig is)
of maak een afdruk/print van de bestelling en verstuur deze mee met het pakket.


Zorg voor een goede verpakking, je bent immers zelf verantwoordelijk voor de verzending.


Verzekerd versturen?
Je kunt je pakket ook verzekerd naar ons versturen echter is dit niet gratis en moet je dit dan ook gewoon op het postkantoor betalen. Het voordeel hiervan is dat je pakket is verzekerd in het geval er iets mee gebeurt, verzenden is geheel op eigen risico en WeBuyIt is nimmer verantwoordelijk voor eventuele schade of verlies van de verzending.


Status per email
We brengen je per email op de hoogte van de status van je order, zodat je op ieder moment weet waar je aan toe bent.
Momenteel heeft je order de status "Wachtend op pakket". Zodra we het pakket van je ontvangen sturen we je weer een email, zodat je goed op de hoogte blijft van de ontwikkelingen.


Geen email ontvangen?
Je krijgt van ons emails met daarin de verzendgegevens en Status-updates, mocht je deze niet ontvangen dan controleer je SPAM-filter instellingen en je SPAM (ongewenst) map.


Let op, verzenden via ons label is geheel op eigen risico en WeBuyIt is dan ook niet verantwoordelijk voor eventuele schade of verlies van de verzending. Je kunt altijd zelf kiezen om het verzekerd te versturen.