Model zoeken...

MIJN
VERKOOP

  • 0 items
  • € 0,00

Over ons

Elektronica, we maken er graag gebruik van, maar wisselen het ook zo weer in voor een nieuw apparaat. Heb jij nog een oude mobiele telefoon in je la liggen, of maak je geen gebruik meer van je digitale camera, laptop, gameconsole of Senseo? Aan de elektronica heb je niets meer, maar aan het geld dat dit waard is natuurlijk wel. Wij betalen jou voor je oude elektronica, zodat wij dit kunnen recyclen!


Duurzame oplossing
We geloven bij We Buy It in een duurzame wereld, waarin we bijvoorbeeld elektronica op een verantwoorde manier recyclen. Mobiele telefoons hebben niet het eeuwige leven, maar andere apparaten kunnen we in veel gevallen een duurzaam tweede leven geven. We steunen Goede Doelen en projecten met mobiele communicatie die nog goed werkt, of met de opbrengst van de recycling die we voor je uitvoeren.

We Buy It is een commerciële onderneming, maar dat neemt niet weg dat we ons uitstekend bewust zijn van onze maatschappelijke rol. Wij willen waarde toevoegen voor de people, de planeet en natuurlijk onze profit. We combineren deze drie elementen, door jou te betalen voor de mobiele telefoons en andere apparaten die je ons opstuurt. Werk mee aan een meer duurzame wereld om ons heen, door producten waar je geen gebruik meer van maakt aan ons te verkopen.